E PLURIBUS UNUM



E PLURIBUS UNUM Välkommen till min blogg! Här ventilerar jag mina tankar, framförallt om politik, men blandat med lite annat. Jag är övertygad socialdemokrat, hängiven Benficasupporter, galet Beatles-fan, stolt moster och mycket annat. Häng med!


2007-01-21

Vårens verksamhet i SSU Norrköping

Nu är vårens verksamhet för SSU Norrköping spikad (givetvis med reservation för mindre ändringar). Vi satsar på kanonidén med tema-månader, där varje tema mer eller mindre genomgående kommer att innehålla intressanta besök och samtal samt en film och en diskussionskväll plus lite till. Vi har redan börjat året med att ha tema: miljö under januari. Tisdagen den 30/1 kommer kommunalrådet Eva Andersson med anlening av detta.
I februari blir det ”utbildning/skola” då vi får besök av Lasse Stjernkvist (kommunalråd med ansvar för skolan) den 27/2.
Mars blir tema: jämställdhet. Då kommer bland annat Juno Blom för att prata om hedersrelaterat våld.
I april blir det dags för internationell politik. Då får vi besök av Laila Naraghi som sitter i SSU:s förbundsstyrelse med internationellt ansvar. Höjdaren under april månad blir förhoppningsvis en resa till Bryssel för att bland annat besöka Europaparlamentet och ECOSY (European Socialist Youth).
Maj månad får inget tema, men många roliga saker kommer naturligtvis även att ske då. Givetvis blir det 1:a maj aktiviteter. Den stora händelsen blir en tripp till Stockholm där tanken är att vi ska besöka Riksdagen, Socialdemokratiska partiexpeditionen samt SSU-förbundets expedition. 15/5 ska vi (tjejer) springa Vårruset, det blev en succé förra året!

Som ni märker kommer våren –07 med SSU Norrköping bli kanon! Jag hoppas även få se fler nya medlemmar. Vi ses i verksamheten!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad spännande det låter- och vad roligt ni verkar ha i SSU i Norrköping!!!

Anonym sa...

Kör på!

Allt var inte bättre förr - vi hade inte lika bra verksamhet när jag satt i styrelsen :-)

/Morgan

Anonym sa...

Vad spännande det låter! Särskilt Bryssel-resan om jag ska vara ärlig ;-) Glöm inte plocka upp lite Neuhaus-choklad på Grand Place... Särskilt god är pralinen med det vackert klingande namnet "euro".