E PLURIBUS UNUM



E PLURIBUS UNUM Välkommen till min blogg! Här ventilerar jag mina tankar, framförallt om politik, men blandat med lite annat. Jag är övertygad socialdemokrat, hängiven Benficasupporter, galet Beatles-fan, stolt moster och mycket annat. Häng med!


2007-05-09

SSU Norrlöping i Stockholm- Bilincidenter och Bodström

Tisdagen den 8/5 var SSU Norrköping på studieresa i Stockholm. Vi hyrde en minibuss och en bil och begav oss till storstaden. Dagen började med ett besök på SSU förbundet på Ringvägen 100 varefter vi tog tunnelbanan till Sveavägen 68 där Peter Kennerfalk och Micke Henriksson tog emot oss i VU-rummet och fick igång en bra diskussion. Huvudbesöket var dock på Riksdagen. Johan Löfstrand tog emot oss och guidade oss runt, och han hade med sig självaste Ibbe i välkomstkommetén =)...! Efter det lämnade han över staffetpinnen till Fredrik Olovsson för ett EU-studiecirkelspass som ingår i vår EU-studiecirkel som kommer avslutas med en resa till Bryssel i september. Alla besök och möten flöt på perfekt, vi räknade till och med till att vi såg eller träfade 6 st riksdagsledamöter sammanlagt, det uppskattades av medlemmarna! Speciellt när vi skymtade Bodström i hög person =)

Det alla kommer minnas är nog ändå vad som hände sen... Vi gick till bilarna som stod i närheten av SU-expen, där vi upptäckte att någon hade hamrat in en stor spik i ena framhjulet på den lilla bilen och dekorerat bakdäcket med maskrosor, bara för att visa upp vandaliseringen typ...

Efter paniksamtal och däckbyten kom vi i alla fall iväg. Stockholms innesratds rusningstrafik- peace a cake. Parkeringen på MAX i Nyköping, not so much... Där var minibusschaufför lite väl optimistsik när han skulle parkera. Pang och skrap... Kärringar som skäller... Jaja, inte så mycket att göra än att åka till statoil och fylla i försäkringspapper. De var dock slut, så det var bara att fortsätta till andra änden av Nyköping. 2 timmar på max för vissa, jobbigt försäkringsjobb för andra.

Vi lever i alla fall, och vi hade själsvriskreducering, så kalaset för skadorna går bara på 3000:-
Det är i alla fall inte ofta man lämnar tillbaka två kvaddade hyrbilar och killen på statoil frågar med lättnad: Var det inte värre än så?!

Inga kommentarer: